Većnici danas o sportu, tenisu i preduzetništvu

Lokalne vesti - Utorak 11.06.2024 - 09:56

Članovi Veća razmatraju, između ostalog, Predlog Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Zatim, tekst Javnog poziva za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava za regres za reproduktivni materijal (veštačko osemenjavanje krava) na teritoriji grada Vranja u 2024. godini, Predlog Odluke  o odobravanju i finansiranju posebnih programa u oblasti  sporta kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u Vranju  iz budžeta grada u 2024. godini.

Takođe, biće reči i o Predlogu Rešenja o imenovanju Komisije za izbor programa iz oblasti sporta na teritoriji grada Vranja, Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za obeležavanje 100 godina  tenisa u Vranju, kao i Predlog Rešenja o izmeni Rešenja  o imenovanju Komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova i dodelu grantova u okviru projekta „Preduzetništvo - temelj  lokalnog i regionalnog razvoja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: