Većnici o JAVNOM OSVETLJENJU u Vranju

Lokalne vesti - Subota 12.01.2019 - 12:35

U ponedeljak 14. januara, sa početkom u 09.00 sati, biće održana 152. sednica Gradskog veća Vranja.

Gradsko veće se sastaje po 152. put u ovom sazivu FOTO: D. Ristić/OK Radio Gradsko veće se sastaje po 152. put u ovom sazivu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o obavljanju komunalne delatnosti obezbeđivanja javnog osvetljenja na teritoriji grada Vranja, kao i Nacrt Odluke o dopuni Odluke  o komunalnim delatnostima na teritoriji grada Vranja.
 
Razmatraće se i Nacrt Odluke o raspolaganju stanovima u javnoj svojini grada Vranja, Nacrt Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, Nacrt Odluke o materijalnoj podršci za novorođenu decu u 2019. godini, Nacrt Odluke o programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2019. godinu.
 
Na dnevnom redu sednice je i predlog gradonačelnika Slobodana Milenkovića za prenos novčanih sredstava na namenski račun za decu i omladinu obolelu od maligniteta i drugih retkih bolesti
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: