Većnici o JUŽNOMORAVSKOJ KOALICIJI

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.11.2018 - 09:00

Na 144. sednici Gradskog veća koja je zakazana u ponedeljak u 08.00 sati, većnici raspravljaju o predlogu Odluke o uspostavljanju saradnje Grada Vranja sa gradovima i opštinama u slivu Južne Morave.

Na dnevnom redu i Strategija upravljanja rizicama FOTO: vranje.org.rs Na dnevnom redu i Strategija upravljanja rizicama FOTO: vranje.org.rs
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, nacrt Odluke o usvajanju Generalnog urbanističkog plana Vranja, Strategiju upravljanja rizicama grada Vranja, i Predlog Komisije za vantelesnu oplodnju o priznavanju prava na finansijsku pomoć više parova sa teritorije Grada Vranja.
 
Na dnevnom redu je i predlog Odluke o utvrđivanju prosečne cene kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu, kao i zahtev Turističke organizacije Grada Vranja za ustupanje na korišćenje Planinarskog doma „Dragana Spasić“ sa pratećim objektima.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: