Većnici o KONKURSU ZA MEDIJE

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.02.2019 - 10:09

U ponedeljak 11. februara počela 155. sednica Gradskog veća grada Vranja.

Zorica Jović, većnica za kulturu, obrazovanje i medije. Foto. S.Tasić/OK Radio Zorica Jović, većnica za kulturu, obrazovanje i medije. Foto. S.Tasić/OK Radio

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Odluke o izradi Plana detaljne regulacije privredno radne zone Bunuševac, Pravilnik o organizaciji poslova i sistematizaciji radnih mesta u Javnom preduzeću  “Urbanizam i izgradnja grada Vranja" kao i Nacrt Odluke o lokalnom ombudsmanu Grada Vranja.

Biće reči i o Nacrtu Odluke o javnim raspravama, Nacrtu  Odluke o izmenama Odluke o javnim priznanjima Grada Vranja, Predlog Pravilnika o bližim uslovima, kriterijumima, načinu i postupku za ostvarivanje prava na naknadu troškova za vantelesnu oplodnju  u 2019. godini, Predlog Odluke o  utvrđivanju vrste materijalne podrške porodici za novoređenu decu u 2019. godini, kao i Predlog Rešenja o izmeni Rešenja o formiranju Komisije za dodelu novčane pomoći deci i omladini sa teritorije grada Vranja, oboleloj od maligniteta i drugih teških bolesti.

Na dnevnom redu biće i Nacrt Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda  za zaštitu  životne sredine za 2019. godinu, sa Finansijskim planom, Tekst javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja namenjenih televiziji i Tekst javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja za radio, internet i štampane medije i novinske agencije u 2019. godini, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za dodelu sredstava za finansiranje projekata iz oblasti kulture na teritoriji grada Vranja za 2019. godinu.

Biće razmatrani i Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za izdavanje odobrenja za obavljanje  taksi prevoza i limo servisa na teritoriji grada Vranja, Predlog Pravilnika o načinu i kriterijumima za ostvarivanje prava na dodelu sredstava za finansiranje/sufinansiranje  programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede u cilju zaštite poljoprivrednih resursa od elementarnih nepogoda na teritoriji grada Vranja, Tekst javnog poziva za dodelu budžetskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivredi radi zaštite poljoprivrednih resursa od elementarnih nepogoda iz budžeta grada Vranja za 2019. godinu,  kao i Predlog Odluke za finansiranje/sufinansiranje projekata/programa udruženjima iz oblasti društvenog i humanitarnog rada u 2019. godini. Konferencija za novinare zakazana je za 13.30h.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: