Većnici razmatraju AKCIONI PLAN ZAPOŠLJAVANJA

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.09.2019 - 09:51

U utorak, 1. oktobra, sa početkom u 08.00 sati, biće održana 183 sednica Gradskog veća Vranja.

Gradsko veće se sastaje po 183. put u ovom sazivu FOTO: D. Ristić/OK Radio Gradsko veće se sastaje po 183. put u ovom sazivu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, izmene i dopune Programa poslovanja Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, sa Finansijskim planom poslovanja za 2019. godinu, kao i Nacrt Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Vranju za period 2019-2021.
 
Na dnevnom redu biće Predlog Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Vranja za 2019. godinu, Nacrt Odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada Vranja, te nacrt Odluke o izgradnji, odnosno postavljanju, održavanju i zaštiti spomen obeležja na teritoriji grada Vranja.
 
Većnici će razmatrati i Predlog Odluke o dodeli sredstava za sufinansiranje projekata za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom na teritoriji grada Vranja u 2019. godini, kao i više zahteva za dodelu sredstava na ime finansijske pomoći za vantelesnu oplodnju
 
Konferencija za novinare zakazana je za 12.00 sati.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: