Većnici usvojili izveštaje o radu javnih preduzeća

Lokalne vesti - Petak 19.03.2021 - 14:45

Na 30. sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković, gradski većnici između ostalog usvojili su Izveštaje o radu javnih preduzeća ,,Vodovod”, ,,Komrad”, ,,Novi dom”, ,,Urbanizam i izgradnja grada Vranja”, ,,Parking servis”, ,,Uprava Banje” i Privrednog društva ,,Slobodna zona Vranje” sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2020. godinu.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Takođe, prihvaćeni su i Izveštaji o radu javnih ustanova za prošlu godinu sa finansijskim izveštajima: ,,Škola animiranog filma”, ,,Centar za socijalni rad”, ,,Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite”, Pozorište ,,Bora Stanković”, Javna biblioteka ,,Bora Stanković”, ,,Narodni muzej”, Istorijski arhiv ,,31. Januar”, ,,Narodni univerzitet”,  Turistička organizacija grada Vranja,  Regionalni centar za talente, ,,Sportska hala Vranje” i Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima u svojini Grada Vranja-sportski objekti.

Takođe, usvojena je Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje, za period od 01.01.2020. do 31.12.2020. godine. Sednica Gradskog veća biće nastavljena u ponedeljak 22. marta od 8 sati.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: