Veličković PODNEO OSTAVKU

Lokalne vesti - Sreda 11.07.2018 - 10:53

Dragan Veličković, direktor Zdravstvenog centra Vranje, podneo je ostavku.

Dragan Veličković. Foto: D.Ristić/OK Radio Dragan Veličković. Foto: D.Ristić/OK Radio

Veličković nije odgovaro na pozive OK Radija, a kao povod za njegovu ostavku pominju se privatni razlozi.

Veličković je na ovoj funkciji bio od kraja2016. godine, kada je odlukom Ministarstva zdravlja imenovan za v.d. direktora ZC Vranje.

Proteklih godinu ipo dana, u vreme kada je na čelu ZC Vranje bio Veličković, obeležile su brojne afere  sa smrtnim ishodima, od kojih su mnoge završile pred sudom.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bora
11.07.2018. , 13:57
,ko je medju vama bez greha neka prvi baci kamen,....(Jn 8,7). Tako da Mangalac cuti. Izvrsite proveru za sve prekovremene sate koje je on primio u periodu od Urosa do Vlade. Takodje proverite i god. odmor za taj perid. Nije lopov samo onaj koji otudji neki predmet nego je kradja i kad se uzme nesto sto ti ne pripada ma koliki vernik bio.
zdravstvo
12.07.2018. , 09:00
Prekovremene sate treba proveriti!!! Kome, koliko i zasto...? A za one koji zaista rade prekovremeno (zdravstveni radnici) neme, ne može, nije po zakonu... Po zakonu je za šetače iz nemedicinskih službi... Pojeo vuk magarca