Velika tribina NUNS-a u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 29.05.2013 - 11:45

U sali Načelstva u Vranju nezavisno udruženje novinara Srbije - NUNS u petak u 16 časova organizuje veliku tribinu na temu “Reforma medijskog zakonodavstva”.

Ilustracija Ilustracija

Tribina će biti održana u Vranju, a ne kako je ranije najavljeno u motelu “Džep” pored Vladičinog Hana.
 
O novim medijskim zakonima i čitavom nizu promena koje očekuju medijsku scenu u Srbiji, govoriće članovi Izvršnog odbora NUNS- a predvođeni predsednokom Vukašinom Obradovićem.

Pored njega, na tribini će učestvovati i Svetozar Raković, Amela Bajrović (Radio sto, Novi Pazar), Brankica Stanković (TV B92, Beograd), Dušan Radulović (Radio Beograd), Jan Briza (Dnevnik, Novi Sad), Ljubomir Živkov (Vreme, Beograd), Mijat Lakićević (NIN, Beograd), Senka Vlatković (TV B92, Beograd) i Željko Bodrožić (Kikindske, Kikinda).

U najavi organizatora se kaže da će tribini prisustvovati i Gordana Predić, državna sekretarka za medije u Ministarstvu kulture i Dragana Nikolić - Solomon, šefica Kancelarije za medije Misije OEBS.

Seminar na istu temu IO NUNS-a održaće tokom vikenda na Vlasinskom jezeru.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: