Video nadzor za bolju bezbednost

Lokalne vesti - Petak 19.10.2012 - 10:01

Zamenica gradonačelnika Vranja Bojana Veličkov izjavila je da će Grad potpisati ugovor sa MUP-om i Telekomom o postavljanju 28 kamera za video nadzor u centru grada.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Ona je rekla da će Grad, ako ima takvih uahteva MUP-a, po odluci GV i povećati broj instaliranih kamera. 
  
- GV usvojilo je izveštaj vranjske policije o stanju kriminaliteta u Vranju za 2011. godinu. Ipak, GV zahteva od MUP-a kompletan izveštaj o ovoj oblasti za poslednje tri godine - kazala je Veličkov. 
 
Većnik Branimir Stojančić je naveo da Gradsko veće od MUP-a traži informacije o svim paljevinama koje su se desile u Vranju u prethodnom periodu, navodeći da se to odnosi i na paljevine objekata i na paljevine automobila. 
 
- Tražimo i od republičkih inspekcijskih organa izveštaj o njihovom radu, a oba izveštaja očekujemo do naredne sednice Gradskog odbora za bezbednost i sednice Skupštine grada - kazao je Stojančić. 
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: