Više od 3.000 Vranjanaca na VUČIĆEVOM MITINGU u Beogradu

Lokalne vesti - Petak 19.04.2019 - 09:42

Iz Vranja je put Beograda na miting u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ krenulo najmanje 3.000 ljudi, procena je vrha SNS-a u gradu pod Pržarom.

Veliko interesovanje za skup u Beogradu FOTO: D. Ristić/OK Radio Veliko interesovanje za skup u Beogradu FOTO: D. Ristić/OK Radio
Interesovanje za skup u prestonici je veliko, pa svi zainteresovani neće moći da pođu zbog nedostatka raspoloživih autobusa, kaže za OK Radio prvi naprednjak Vranja i narodni poslanik, Slaviša Bulatović.
 
- Na put kreće 57 autobusa sa našim članovima, pristalicama i simpatizerima, biće i podrške naših koalicionih partnera, tako da će, zajedno sa onima koji idu u sopstvenoj režiji, biti najmanje 3.000 ljudi
 
To je čin podrške kakvu predsednik Vučić zaslužuje, naročito imajući u vidu sve ono što je uradio za jug Srbije i posebno za Vranje – rekao je Bulatović.
 
On dodaje da će, bez sumnje, miting u Beogradu biti veličanstven i da će proteći u najboljoj atmosferi.
 
Procena je da će broj prisutnih na mitingu u Beogradu iz čitavog Pčinjskog okruga dostići 5.000 ljudi.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: