Više od mesec dana od navoda da je ujak obljubio maloletnu sestričinu: Istraga u toku

Lokalne vesti - Subota 17.09.2022 - 09:29

Više javno tužilaštvo u Vranju donelo je naredbu protiv A. S. iz Vladičinog Hana o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem iz čl.179.st.1.Krivičnog Zakonika, i po kojoj naredbi je u toku istraga.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Osumnjičeni se nalazi u pritvoru, a što se istrage tiče u toku je veštačenje jednog dela prikupljenog dokaznog materijala.
 
Muškarac A. S. iz Vladičinog Hana (47) izvršio je obljubu nad svojom maloletnom sestričinom S.S. (17) iz okoline Vranja, u subotu 23. jula u ranim jutarnjim satima.
 
Devojčica je sa smetnjama u razvoju, a došla je bila kod ujaka u posetu.
 
Istog dana se vratila kući gradskim prevozom i ceo događaj ispričala svojoj majci, koja je slučaj prijavila policjji u Vranju.
 
Osumnjičeni je istog dana lišen slobode, određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati.
 
On je na saslušanju rekao da je 23. jula oko 6:30 u svojoj porodičnoj kući bez upotrebe sile i pretnje izvršio obljubu nad maloletnom sestričinom, koja nije pružala otpor.
 
Posle saslušanja u tužilaštvu određen mu je pritvor do mesec dana.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: