VJT: Pritvor za MARINU SMRT zbog ubadanja MATURANTA

Lokalne vesti - Nedelja 17.06.2018 - 02:39

Marini Trajković zvanoj „Marina Smrt“ (34) iz sela Ćurkovica kod Surdulice, određen je pritvor u trajanju do 30 dana, potvrdilo je Više tužilaštvo u Vranju, zbog ubadanja nožem maturanta Dejana Milenova, maturanta Tehničke škole.

Trajkovićeva se tereti za tešku telesnu povredu FOTO: OK Radio Trajkovićeva se tereti za tešku telesnu povredu FOTO: OK Radio
Iz VJT  navode da će sud istovremeno saslušati sve svedoke, pribaviti medicinsko veštačenje i izvesti druge potrebne radnje.
 
Rešenje o njenom pritvoru doneo je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici, sudska jedinica Vladičin Han, nakon saslušanja osumnjičene.
 
Trajkovićevoj se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda.
 
Marina Trajković  je u noći između ponedeljka i utorka, na centralnom gradskom šetalištu u Surdulici, nanela je teške telesne povrede maturantu Tehničke škole Dejanu Milenovu (18) iz bosilegradskog sela Ljubata, tako što ga je nožem izbola više puta, posle kraće rasprave koju je ovaj imao sa njenim bratom.
 
Milenov je van životne opasnost, a u KC Niš mu je odstranjena slezina.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: