VOJČA smrtno stradao u Pere Mačkatovca, uhapšen osumnjičeni za UBISTVO

Lokalne vesti - Petak 26.03.2021 - 14:49

Vojislav S. (50), čije je telo pronađeno u petak ujutro u Ulici Pere Mačkatovca, u Vranju je poznat kao Vojča iz Balinovca, saznaje OK Radio na mestu tragičnog događaja.

Dvorište kuće u kojoj je pronađeno Vojčino telo FOTO: D. Ristić/OK Radio Dvorište kuće u kojoj je pronađeno Vojčino telo FOTO: D. Ristić/OK Radio
Policija je izdala saopštenje u kojem se kaže da su pripadnici MUP-a u Vranju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Vranju, brzom akcijom, uhapsili su I. Š. (1996) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, usmrtio pedesetogodišnjeg sugrađanina.
 
- On se sumnjiči da je jutros u dvorištu porodične kuće u Vranju, nakon kraće rasprave, zadao više udaraca pedesetogodišnjaku, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta – stoji u saopštenju policije. 
 
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: