Vojska i građani Preševa u zajedničkoj AKCIJI DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

Lokalne vesti - Petak 29.05.2020 - 10:15

U prostorijama opštine Preševo, u četvrtak je u organizaciji Crvenog krsta iz ovog mesta realizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Sa akcije u Preševu. Foto: Privatna arhiva Sa akcije u Preševu. Foto: Privatna arhiva

Akciji se pored lokalnog stanovništva odazvalo i deset pripadnika 41. pešadijskog bataljona, Četvrte brigade Kopnene vojske, iz baze “Jug” kod Bujanovca, čime su pokazali da je Vojska Srbije uvek tu da pruži podršku građanima Republike Srbije, bez obzira na nacionalnu, versku i etničku pripadnost.

Celokupna akcija dobrovoljnog davanja krvi bila je prilagođena smernicama i instrukcijama Vlade Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja virusne infekcije Covid-19.

Dobrovoljnim davanjem krvi nastavljena je briga za građane kojima je ona neophodna radi lečenja ili izlečenja i time pružena podrška sistemu zdravstvene zaštite na jugu centralne Srbije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: