Vole Đilasa, a podržavaju Pajtića

Lokalne vesti - Ponedeljak 02.06.2014 - 13:23

Demokrate u Vranju ne očekuju probleme sa novim predsednikom DS-a Bojanom Pajtićem, bez obzira što je ovdašnji odbor dao podršku Draganu Đilasu na izborima za predsednika stranke.

Stefanović Stefanović

Prema rečima predsednika Okružnog odbora DS-a Gorana Stefanovića, vranjske demokrate dale su podršku Đilasu jer su sa njim u prisnijim odnosima za razliku od Pajtića, koga će, kako je kazao, na dalje poštovati kao i svakog predsednika stranke.

– Očigledno da je na kraju pobedio bolji od dva kandidata za predsednika stranke.

To je nešto što ja lično pozdravljam i novi predsednik mi je ulio poverenje i nadu da je shvatio na koji način se birao predsednik.

To dalje znači da ne očekujem nikakve probleme, niti posledice po Vranje, kada je reč o Demokratskoj stranci, ali opet, ništa nije isključeno.

Sa Đilasom smo imali dobru saradnju i bolje smo se poznavali, te je zbog toga dobio našu podršku iza koje i dalje stojimo.

Dakle, podržali smo Đilasa, a sada podržavamo i Pajtića – kaže Stefanović.

On je dodao da će Bojan Pajtić svojom energijom doprineti boljem rejtingu stranke i vraćanju poverenja građana.

– Imali smo potpunu slobodu sa Draganom Đilasom, pa se tako nadamo da će slična situacija biti i sa Pajtićem.

U narednom periodu očekuje nas formiranje Izvršnog odbora, ali i pojedinih gradskih i opštinskih odbora u Srbiji, jer u nekim mestima sada imamo samo povereništva.

 

Kao i kod svih drugih odbora, tako i u Vranju stopirani su izbori zbog centralnih izbora, tako da nas i to očekuje u dogledno vreme – kaže na kraju Stefanović.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: