Vranjanac koji je primio različite vakcine: Bolje sam, a tužba neće promeniti ništa

Seks i grad - Sreda 10.03.2021 - 11:48

Slađan Antić, Vranjanac koji je postao poznat široj srpskoj javnosti nakon što je primio dve različite vakcine protiv kovida, kaže da se sada oseća dobro, iako je nakon revakcinacije imao zdravstvene tegobe.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Antić je muzičar, pa je i ranije bio naviknut na javnost i popularnost, ali dodaje, da je ovakva vrsta publiciteta dosta drugačija.

- U principu, čitavog života sam u medijima, po prirodi posla koji radim, tako da što se tiče mene, u suštini nije se tu ništa mnogo promenilo.

Gledam da budem bolje i to mi je prioritet.
Posle slučaja različitih vakcina, ljudi me prepoznaju u javnosti, što meni sigurno nije bio cilj.

Prvih desetak dana nije mi bilo dobro, stvarno sam se loše osećao, podilazili su me žmarci, imao sam vrtoglavice, nesvestice, hladne ruke.

I sad imam problem, ali je to daleko bolje od onoga kako je bilo
- kaže Antić.

On dodaje da, kako sada stvari stoje, ne namerava da tuži nadležne koji su napravili propust u njegovoj vakcinaciji i revakcinaciji.

- Meni nije cilj da neko ostane bez posla, samo ako bude bilo nekih neželjenih efekata, očekujem pomoć.

Šta ja imam od toga što ću tužiti nekog, t
rebalo bi da budemo prvo ljudi, pa tad drugo sve
- poručuje Antić.

Kako kaže, njegov najveći problem poslednjih godinu dana je to što kao muzičar ne može da radi, da zarađuje, zbog mera koje su donate u tokom borbe protiv pandemije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
3l
02.06.2021. , 15:54
So