VRANJANAC najbolji vojni zdravstveni radnik

U fokusu - Sreda 18.04.2018 - 10:38

Vojni lekar 4. brigade Vojske Srbije iz Vranja, major Saša Dimitrijević dobitnik je nagrade za najboljeg zdravstvenog radnika, koja mu je uručena na svečanosti u Generalštabu.

Duško Jovanović uručuje nagradu majoru Dimitrijeviću FOTO: G. Stanković/Vojska Srbije Duško Jovanović uručuje nagradu majoru Dimitrijeviću FOTO: G. Stanković/Vojska Srbije
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović uručili su u utorak, u Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba, novčane nagrade za učinjeno delo i postignute rezultate od posebnog značaja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
 
Generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije uručio je nagradu u kategoriji najbolji zdravstveni radnik majoru Saši Dimitrijeviću za vanredno zapažene rezultate i iskazano izuzetno zalaganje i požrtvovanost prilikom obavljanja redovnih dužnosti u oblasti zdravstvene zaštite.
 
Major Dimitrijević je načelnik grupe za zdravstvo Komande 4. brigade Vojske Srbije.
 
Pored svakodnevnog lečenja pripadnika 4. brigade u garnizonu u Vranju i vojnim bazama, Dimitrijević sa svojim ljudima učestvuje u akcijama pružanja besplatnih medicinskih usluga lokalnom srpskom, albanskom i romskom stanovništvu u opštinama Preševo i Bujanovac, koje organizuje komanda brigade.
 
Čestitajući nagrađenima, ministar Vulin je napomenuo da je svaka nagrada zaslužena.
 
- Izabrani ste na osnovu volje svojih kolega, onih koji vas poznaju, razumeju, koji sa vama dele hleb, svaku teškoću i radost
 
Izabrani ste zbog onoga što radite i predstavljate a na ponos svoje vojske.
 
Raduje me što će ovo biti tradicionalna akcija i što ćemo svake godine moći da izaberemo najbolje među nama, nagradimo ih i zahvalimo im što su tu godinu proveli u svojoj vojsci - zaključio je ministar odbrane.
 
Nagrade, od po 100.000 dinara, uručene su u šest kategorija prvi put povodom Dana Vojske Srbije, a sredstva za novčane nagrade obezbedilo je Udruženje osiguravača Srbije.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: