Vranjanac pobedio TEŠKU BOLEST, ostao mu OGROMAN DUG

Lokalne vesti - Sreda 18.04.2018 - 07:36

Nenad Ristić iz Vranja, uspeo je da prebrodi najteže trenutke u životu i da privede kraju lečenje teške bolesti, ali mu je ostao dug prema klinici u Nemačkoj koji trenutno iznosi oko 55.000 evra.

Nenadova supruga Marina i sama je teško beolesna FOTO: budihuman.rs Nenadova supruga Marina i sama je teško beolesna FOTO: budihuman.rs
Nenad Ristić, docent na Građevinskom fakultetu u Nišu, inače rođeni Vranjanac, uspeo da se izbori sa veoma retkom i agresivnom vrstom limfoma uz pomoć transplantacije matičnih ćelija u Nemačkoj.
 
Međutim, došlo je do komplikacija i ozbiljnog oboljenja jetre koja je sanirana sa tri tretmana čija cena iznosi ukupno 105.000 evra.
 
Nenadova porodica je, zahvaljujući razumevanju ljudi sa klinike u Nemačkoj, uspela da izdejstvuje da se lečenje obavi na veresiju, ali računi moraju da se plate u najskorije vreme, zbog čega mu je ponovo potrebna pomoć humanih ljudi.
 
Njegovo zdravstveno stanje je stabilno i mnogo bolje, kaže njegov rođak Goran Stošić,ali je i dalje je pod lekarskim nadzorom.
 
- Nenad mora da strogo vodi računa o zdravlju, jer mu i obična prehlada može naškoditi.
 
Očekuju ga i redovne kontrole u Nemačkoj u narednih godinu ili dve dana, a pored svega mora da brine o tome kako će da vrati dug, što je veliko opterećenje – kaže Stošić.
 
Nenadova supruga Marina je i sama teško bolesna, jer joj je oktobra 2016. godine pred porođaj, ustanovljen veliki tumor na mozgu
 
Nakon rizičnog porođaja dobili su devojčicu, a Marini je odstranjen veći deo tumora.
 
Čeka je još intervencija gama nožem, međutim u ovim teškim trenucima za porodicu, uz bebu od 16 meseci, teško je i da razmišlja o svom daljem lečenju.
 
Nenadu možete pomoći upisivanjem broja 328 i slanjem SMS-a na 3030.
 
Takođe, uplate se mogu izvršiti na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.
 
Dinarski: 160-480610-54
 
Devizni: 00-540-0002220.1
 
Sve bliže informacije možete dobiti putem linka http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/328/nenad-ristic
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: