Vranjanci ipak na "Joakimu"

Lokalne vesti - Petak 05.04.2013 - 09:14

Posle pauze od čak dve sezone, pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja učesvovaće na ovogodišnjem „Joakimu Vujiću“, najznačajnijem teatarskom festivalu srpskih pozorišta van Beograda.

Detalj iz Detalj iz "Narodne drame"

Vranjanci će nastupiti na takozvanom „OFF Joakimu“, u revijalnom delu festivala, „Narodnom dramom“ Olge Dimitrijević u režiji Snežane Trišić.

Selektor festivala Milivoje Mlađenović pored Vranjanaca za ovaj deo programa izabrao je i predstave iz Priištine, Kraljeva i Leskovca.

U glavnom, takmičarskom programu „Joakima“ koji se ove godine održava u Lazarevcu, od 13. do 20. maja učestvovaće predstave pozorišta iz Lazarevca, Šapca, Užica, Kruševca, Pirota, Kragujevca i Zaječara.

Zanimljivo je da će ove godine žiri za izbor najbolje predstave na „OFF Joakkimu“ činiti direktori svih pozorišta, učesnika festivala.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: