Vranjanka oborena kod Bolnice, na nju naleteo MINI BUS

Lokalne vesti - Sreda 04.11.2020 - 11:21

Vranjanka stara 68 godina teško je povređena kada je na nju naleteo mini bus.

Lice mesta, raskrsnica kod Bolnice FOTO: S. Tasić/OKRadio Lice mesta, raskrsnica kod Bolnice FOTO: S. Tasić/OKRadio
Prema podacima Policijske uprave u Vranju, saobraćajna nezgoda se dogodila u utorak, oko podneva.
 
Do obaranja pešaka, žene iz Vranja stare 68 godina, došlo je kada je mini bus „mercedes“ vranjskih registarskih oznaka pokušao da skrene iz Lenjinove u ulicu Jovana Jankovića Lunge.
 
Nakon kontakta, žena je pala na kolovoz i zadobila teške telesne povrede.
 
Medicinska pomoć joj je ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju.
 
Uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici vranjske saobraćajne policije.
 
Kako nezvanično saznajemo, protiv vozača mini busa, Vranjanca starog 57 godina, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Komsija
04.11.2020. , 19:09
Gospodo, u Lenjinovoj je haos svakodnevno. Iza zgrada se vozi u kontra smeru, parking koji pripada stanarima je oduzet i naplacuje se parkiranje cak i stanarima, u ulici staju vozila ko gde stigne, prava je umetnoat proci tu, a kad se terase gledamo uvek ocekujemo neku saobracajku. Policija stane tu povremeno da odigra tiket u maxbet-u i otprati pogledom voznju u kontra smeru i parkiranja na ulici. Treba postaviti lezece policajce jer oni vise rade od pravih.
Maxa
04.11.2020. , 22:28
Na pesacki li gu obali nane majstore?! Neje toj nista cudo jer oni kad vide pesacki ko da su videli kineski zid a ti ukoci kad ti istrci na metar ispred kola a toj sto se pesacki prelazi organizovano od 3 do 5 lica toj oni ne mora da znajev al mi vozaci mora da znamo toj da pesaka mora pustis zaboga on je na pesacki.More sve bi ve vrnaja u onaj krasna sela odokle ste dosli da vi ne legav one krasne njive!