Vranjanka oborena na KRUŽNOM TOKU

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.04.2019 - 11:00

U petak uveče, na kružnom toku kod gradske crkve, Vranjanka stara 54 godina zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Mesto saobraćajne nezgode FOTO: Google street view Mesto saobraćajne nezgode FOTO: Google street view
Prema navodina policije, saobraćajna nezgoda se dogodila oko 20 časova na samom kružnom toku.
 
Kako kažu iz policije, došlo je do kontakta između Vranjanke (54) i putničkog vozila „opel astra“ vranjskih registarskih oznaka koje se kretalo iz ulice Vule Antića ka ulici Bore Stankovića.
 
Za upravljačem je bio Vranjanac (39) koji je povređenu odmah svojim vozilom odvezao do Doma zdravlja, gde su joj konstatovane teške telesne povrede.
 
Po ovlašćenju zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, pripadnici Saobraćajne policije su sačinili uviđaj na licu mesta i izveštaj prosledili tužilaštvu. 
 
Na području Policijske uprave u Vranju, proteklog vikenda je registrovano je devet saobraćajnih nezgoda.
 
Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su tri osobe.
 
Registrovana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru - nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje i pretnje.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranjanac
22.04.2019. , 16:37
Steta za zenu, naravno "vozaci su uvek krivi"! U Vranje pesaci da se nauce da prvo pogledaju pa onda prelaze ulicu i to na PESACKOM PRELAZU a ne ko stoka gde ko stigne. Na ovom kruznom toku pesaci "krate put" tako sto seku i pretrcavaju kruzni tok, a par metara dalje kod crkve postoji pesacki. Policija da krene da kaznjava pesake, a ne samo da maltretira vozace!
Milos
22.04.2019. , 19:23
Na taj kruzni tok pesaci idi ko gde stigne.. idu kriz sredinu na taj kruzni tok.. treba tu stalno policajac .. da kaznjava svako ko podje da sece kruzni tok...da se nauce pesaci da idi okolo krunog toka
Milos
22.04.2019. , 19:23
Na taj kruzni tok pesaci idi ko gde stigne.. idu kriz sredinu na taj kruzni tok.. treba tu stalno policajac .. da kaznjava svako ko podje da sece kruzni tok...da se nauce pesaci da idi okolo krunog toka
dd
22.04.2019. , 22:02
Na tom kružnom toku vozači, a još više pešaci, ne poštuju pravila.