Vranjanka osvojila Srbiju: TEODORA trijumfovala na konkursu za MLADE TALENTE

Lokalne vesti - Utorak 13.11.2018 - 13:18

Teodora Arsić iz Vranja, zahvaljujući glasovima iz čitave Srbije, pobednica je konkursa kompanije Nescafe za podršku mladim talentima Srbije.

Ostvarenje snova za Teodoru FOTO: Facebook/Tea Arsić Ostvarenje snova za Teodoru FOTO: Facebook/Tea Arsić
Nagrada u ovoj godini iznosi simboličnih 2.018 evra, ali znači i podršku za ostvarenje sna mladih talentovanih ljudi.
 
Teodorin talenat koji je osvojio Srbiju je body painting, odnosno slikanje po telu koje je mlada Vranjanka usavršila tako što je oslikavala samu sebe ogledajući se u ogledalu.
 
OK Radio je jedan od prvih medija koji je Teodorin rad predstavio javnosti i od tada je interesovanje za ono što ona radi raslo, kao i broj glasova na konkursu, tako da je naša sugrađanka nadmoćno pobedila.
 
- Kada sam spremala prijavu za takmičenje, nisam ni očekivala da će moj hobi nakon samo tri meseca privući toliko pažnje i izazvati toliko pozitivnih reakcija
 
Toliko ljudi koje znam iz viđenja ili uopšte i ne znam mi je pružilo podršku kakvu nikad nisam doživela
 
Ovo mi je dalo vetar u ledja da još više razvijam svoj talenat i trudim se oko njega – kaže Teodora zahvaljujući se svima koji su je podržali i ispratili njenu veliku životnu avanturu.
 
Od novčane nagrade Teodora namerava da nabavi opremu koja će joj pomoći da dalje usavršava svoju veštinu, a kako je ranije navela, deo će uplatiti i u humanitarne svrhe.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranjanka
13.11.2018. , 16:41
Bravo lutko samo nastavi tako.