Vranje će dobiti STADION po UEFA standardima

Lokalne vesti - Sreda 15.08.2018 - 11:33

Gradonačelnik Slobodan Milenković najavio je da će naredne nedelje stručni tim početi sa aktivnostima na izgradnji novog stadiona u Vranju.

Milenković: Kapacitet će biti najmanje 8.000 mesta FOTO: D. Ristić/OK Radio Milenković: Kapacitet će biti najmanje 8.000 mesta FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ovo je dogovoreno na sastanku koji je u Vladi Republike Srbije održan u utorak, a kojem je prisustvovao i gradonačelnik Vranja.
 
Na sastanku su dogovorene aktivnosti na izgradnji stadiona u šest gradova Srbije: Subotici, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu i Vranju.
 
Taj posao je poveren Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima, rekao je Milenković.
 
- U Vranje dolazi tim u koji je uključen i UNDP koji će obići potencijalne lokacije, dati projektne zadatke nakon čega će se krenuti u projektovanje stadiona.
 
Nećemo licitirati sa datumima, sa godinama eventualno, važno je da se svi standardi ispoštuju, pre svega standardi UEFE, što znači da će kapacitet stadiona biti najmanje 8.000 mesta – rekao je gradonačelnik.
 
Prema prvim procenama, vrednost investicije će biti više od 10 miliona evra, naveo je Milenković i dodao da će se više detalja znati naredne nedelje nakon posete stručnog tima.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Carobnjaci
15.08.2018. , 16:07
Gonzi zasto oko tvoje kuce u Ćosku rade bageri i radnici, sto gradis nocu od cega se krijes. Ej U Vranje se sve zna kako te nije sramota do juce si vozio crnu biciklu i bio decko za primer
Goran
15.08.2018. , 17:17
Doktore treba nam lečenje po UEFA standardima. Pusti ti stadion.
stadione eve me
16.08.2018. , 08:59
E ovaj Gonza mnogo čita mudrijaških knjiga,još veruje u Deda Mraza....