Vranje dobija NOVI SUPERLIGAŠKI STADION

Lokalne vesti - Subota 28.07.2018 - 13:17

“U Vranju će, zalaganjem predsednika Aleksandra Vučića i lokalne samouprave, biti izgrađen fudbalski stadion sa oko 10.000 mesta namenjen odigravanju superligaških mečeva fudbalskog kluba „Dinamo“ iz Vranja, koji je ostvario istorijski uspeh plasmanom u najviši rang takmičenja”, saopšteno je na konferenciji za medije gradskog rukovodstva.

Sa konferencije za novinare. Foto: vranje.org.rs Sa konferencije za novinare. Foto: vranje.org.rs

U prisustvu narodnog poslanika Slaviše Bulatovića i trenera vranjskog prvoligaša Dragana Antića, zamenik gradonačelnika Nenad Antić rekao je da je Grad do sada svesrdno pomogao projekat ulaska „Dinama“ u Super ligu.

- Ta pomoć će biti veća i u kvalitativnom i u kvantitativnom smislu.

Mi želimo i moramo da stanemo svim srcem uz projekat razvoja i opstanka „Dinama“ u Super ligi.

Činjenica da je predsednik Vučić podržao izgradnju novog stadiona u našem gradu, potvrđuje  značaj ove kapitalne investicije koja prevazilazi sportski kontekst
- kaže Antić.

 Za Grad Vranje i za sport u njemu dolaze bolji dani. Biće novih ulaganja u infrastrukturu, biće i organizacionih promena kako bi sve funkcionisalo na primeren i domaćinski način na ponos svih nas, naglasio je gradski većnik za sport Nenad Đorđević.

Narodni poslanik Slaviša Bulatović zahvalio se  gradonačelniku i njegovim najbližim saradnicima na uloženom trudu, što su i pored velikih problema koji opterećuju gradsku kasu, našli načina da sa 17 miliona dinara pomognu rad „Dinama“.

 - Mnogo veći i finasijski stabilniji gradovi ne bi mogli da na svojim leđima nose jednog fudbalskog supeligaša.

Ova najnovija pomoć biće još jedan dokaz u nizu da je država na jugu prisutna i da je predsedniku Vučiću stalo da se Srbija ravnomerno razvija, pa i na polju sporta.

Znamo šta nam je činiti, imamo ozbiljan zadatak, a u tome imamo i podršku predsednika
- naglasio je Bulatović.

Trener FK „Dinamo“, Dragan Antić zahvalio se predsedniku na podršci u nameri da ovaj klub postane stabilan prvoligaš i da od naredne godine utakmice igra u Vranju.

- Nadam se da ćemo utakmice u prolećnom delu igrati u Vranju, umesto u Surdulici.

Krajnji rok će biti za narednu sezonu, a mi ćemo se zajedničkim zalaganjem  sa gradskom vlašću potruditi da to bude ubrzano
- rekao je Antić uz nadu da „Dinamo“ može i da igra Ligu Evrope.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
28.07.2018. , 22:07
Toj se kod nas kaze,ne lipsi magare za zelenu travu.