Vranje dobija novog GLAVNOG URBANISTU, traži se direktor UPRAVE BANJE

Lokalne vesti - Subota 06.11.2021 - 10:27

U sredu 10. novembra, sa početkom u 09.00 sati, u velikoj sali Skupštine grada biće održana 17. sednica lokalnog parlamenta u ovom sazivu.

Uprava Banje FOTO: D. Ristić/OK Radio Uprava Banje FOTO: D. Ristić/OK Radio
Odbornici će razmatrati Predlog Rešenja o imenovanju Glavnog urbaniste grada Vranja, kao i Predlog Odluke o sprovođenju Javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća „Uprava Banje“ Vranjska Banja, čiji je osnivač grad Vranje, sa tekstom javnog oglasa.
 
Na sednici će biti razmatrane i izmene i dopune Odluke o osnivanju Javne ustanove „Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“, Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u javnoj svojini grada Vranja „Sportski objekti“, te predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja.
 
Odbornici će se izjasniti i o izmenama i dopunama Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ Vranje za 2021.godinu i Predlog Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2021.godinu sa Finansijskim planom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: