Vranje: I dalje se krši ZABRANA KRETANJA, kažnjava se i STARO I MLADO

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.03.2020 - 12:08

Prekršajni sud u Vranju izrekao je i tokom proteklog vikenda niz novčanih kazni zbog nepoštovanja zabrane kretanja tokom vanrednog stanja.

Najstariji kažnjeni ima 77 godina FOTO: G. Mitić/OKRadio Najstariji kažnjeni ima 77 godina FOTO: G. Mitić/OKRadio
Prema rečima Dragana Stankovića, predsednika Prekršajnog suda u Vranju, ova institucija je u protekla tri dana postupala po 15 predmeta zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.
 
Zbog kretanja na javnom mestu van objekta stanovanja u vremenu od 17 do 05 sati, Prekršajni sud je kaznio četvoro meštana Donjeg Trebešinja novčanom kaznom od po 80.000 dinara.
 
Kako saznajemo, oni su zatečeni u vožnji automobilom tokom policijskog časa.
 
Takođe, kažnjena su i dvojica mlađih Vranjanaca sa 70.000, odnosno 100.000 dinara, koji su tokom policijskog časa zatečeni u gradu.
 
Novčanu kaznu od 60.000 dinara zaradio je i jedan Bujanovčanin.
 
Zabranu kretanja su kršili i najstariji, pa su tako troje Vranjanca starijih od 65 godina dobila kaznu od po 50.000 dinara.
 
Kako OK Radio saznaje, najstariji od njih ima 77 godina.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Trajko
30.03.2020. , 18:49
Tako treba za stoku!