Vranje i dalje u strahu od Kantara: Osam meseci ne ruše njegov ilegalni objekat pored OK radija

Lokalne vesti - Petak 24.02.2023 - 16:12

Pre godinu i po dana, zazidali su prozore u OK radija, izgradivši nelegalno objekat za kladionicu u samom centru Vranja, tik pored garaže koju koristi lokalna vlast. Do danas taj objekat nije srušen. Gradi i dalje, na čelu sa gradskim vlastima, živi u strahu od Dejana Nikolića Kantara

Foto:OK radio Foto:OK radio
Pre osam meseci raspisan je prvi poziv za rušenje pre godinu i po dana nelegalno sazidanog objekta odmah do prostorija Ok radija u samom centru Vranja. Da bahatost bude još veća, zazidani su i prozori kancelarije ovog medija.
 
Posle više raspisanih tendera i pokušaja direktne nagodbe sa firmama koje imaju opremu za rušenje, osam meseci se nijedno preduzeće iz tog grada, ni privatno ni javno, nije javilo na poziv.
 
Ponovo je raspisan tender na koji je, kako je Gradska uprava Vranje za Cenzolovku potvrdila, stigla jedna ponuda. Kažu da je u toku stručna procena te firme.
 
Sve traje od jeseni 2021, kada je lokalni biznismen Dejan Nikolić Kantar odlučio da, pored svoje kladionice, bez dozvole izgradi objekat tik pored OK radija, u čijem je vlasništvu i kafić No Comment. On se nalazi ispred prostorija radija, sa baštom pored glavne ulice u Vranju.
 
Firma Colosseum Gest, koja drži kladionicu pored redakcije Ok radija i kafića No Comment, tim objektom je proširila svoje prostorije. Sa tom firmom se povezuje Dejan Nikolić Kantar, kao i sa mnogim drugim kockarnicama u Vranju i okolini.
 
Ni presuda za nasilničko ponašanje nije pomogla
 
Nikolić je preko svojih ljudi u više navrata pretio vlasnici i zaposlenima u OK radiju i kafiću No Comment, i nasilnički se ponašao, zbog čega je nedavno pravosnažno osuđen na 14 meseci zatvora.
 
Ceo tekst možete pročitati OVDE
OK Radio,Cenzolovka

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

24.02.2023. , 19:49
Р це
Justice
25.02.2023. , 22:02
Pretio je i zaposlenima u zatvoru u Vranju ali se o tome ćuti, ceo grad je pod njegovom šapom