Vranje: Izbori u DS-u 21. aprila

Lokalne vesti - Petak 05.04.2013 - 13:37

Izbori za predsednika i članove Gradskog odbora DS-a u Vranju biće održani 21. aprila ove godine.

Čelnici odbora DS-a u Vranju Čelnici odbora DS-a u Vranju

Ovu odluku, a na zahtev samih vranjskih demokrata, doneo je Izvršni odbor DS-a u Beogradu.

Mandat aktuelnog odbora DS-a u Vranju traje do oktobra meseca, ali do raspisiivanja prevremenih izbora došlo je nakon imenovanja sadašnjeg šefa vransjkog DS-a, Gorana Stefanovića, za predsednika Okružnog odbora stranke.

Kako u DS-u rade na „deakulumaciji funkcija“, što praktično znači da će jedan čovek moći da zauzima samo jednu fotelju, Stefanović će preći na okružni nivo, a Vranje će dobiti novog predsednika lokalnog odbora DS-a.

Prema saznanjima OK Radija, glavni favorit za preuzimanje DS-a u Vranju je Slobodan Stamenković, koji će biti kandidovan ispred sadašnjeg odbora DS-a.

Ne treba zaboraviti ni Miroslava Nešića, šefa odborničke grupe DS-a u lokalnom parlamentu, koji je takođe pokazao jasne liderske ambicije, kandidujući se za predsednika Okružnog odbora, od čega je odustao samo nekoliko sati pre otvaranja birališta.

Demokrate će i ovoga puta glasati neposredno, tajno, i u prostorijama stranke.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: