Vranje na fejsu i tviteru

Lokalne vesti - Petak 19.10.2012 - 00:33

U vranjskoj Gradskoj upravi odskora funkcioniše nova služba, za odnose sa javnošću.

Vranje: Svi su na facebooku Vranje: Svi su na facebooku
Ona je formirana, kažu u Upravi, izdvajanjem dela zaposlenih iz Službe kabineta, čemu je prethodila izmena pravilnika o sistematizaciji radnih mesta. 
 
Vladica Ranđelović, jedan od tri radnika Službe za odnose sa javnošću, kaže da se radi o savremenom sistemu komunikacije koji je  na usluzi pre svega građanima. 
 
- Delujemo na nekoliko načina i informišemo javnost najpre preko web sajta grada Vranja, koji je nezaobilazna karika u informisanju sa ovog područja. Imamo i svoju facebook stranu, pa građani mogu i na taj način pratiti informacije koje se ažuriraju iz sata u sat – objašnjava Ranđelović.  
 
On napominje da u službi nije bilo novih zapošljavanja, jer u njoj rade ljudi koji su se u okviru gradskog Info centra bavili ovim poslovima.
 
Službu vodi Vesna Miletić, dugogodišnji šef kabineta prethodnog gradonačelnika.
 
Ranđelović ističe da je i ranije bilo preporuka da postoji takva služba sa tim nazivom, zbog gomilanja poslova. 
 
- Funkcionišemo tako što pre svega komuniciramo sa medijima,  pratimo događanja u Gradskoj upravi posete ambasadora stranih delegacija i potpisivanje ugovora  - objašnjava Ranđelović. 
 
Prema njegovim rečima zahvaljujuči savremenoj tehnologiji informacija postavljena na web sajtu grada, nekoliko sekundi kasnije može se naći i na socijalnim mrežama. 
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: