Vranje: Napada učenice na profesora nije ni bilo!

Lokalne vesti - Nedelja 14.04.2013 - 19:39

Posle medijske prašine posle navodnog napada učenice na nastavnika u O.Š. “J. J. Zmaj” u Vranju oglasio se i direktor te ustanove, demantujući navode iz štampe.

O.Š. O.Š.

Prema pisanju “Kurira”, jedna učenica sedmog razreda te škole napala je profesora istorije oštrim predmetom i nanela mu ozbiljne povrede po grudima i stomaku.

Direktor škole Goran Bandović ne poriče da je do, incidenta došlo, ali da on ni slučajno nije bio takvih razmera kakvim se prikazuje u javnosti.

Prema njegovim tvrdnjama, nikakav oštar predmet nije korišćen u incidentu, niti da se sve to dešavalo na odmoru.

- Učenica je toga dana odgovarala na času istorije i dobila nedovoljnu ocenu. Dok je predmetni nastavnik upisivao ocenu u dnevnik, po njenim rečima, ona ga je gađala pernicom i pogodila u glavu.

Došlo je do krvarenja i nastavnik je zajedno sa pomenutom učenicom sišao u hol škole gde mu je kolega koji predaje fizičko vaspitanje zaustavio krvarenje.

Odmah je dežurni nastavnik obavestio odeljenskog starešinu i mene o incidentu koji se desio – kaže Bandović.

On dodaje da je za nepunih 15 minuta došao u školu i odmah počeo sa uzimanjem usmenih izjava aktera ovog događaja.

- Učenica je pozvala svoje roditelje i u njihovom i mom prisustvu, a pred odeljenskim starešinom, nastavnikom istorije i sekretarom škole dala usmenu izjavu o događaju rekavši da nije htela da povredi nastavnika iako je svesna da je nedovoljna ocena koju je dobila na odgovaranju bila opravdana.

Pisane izjave su zatim date u kancelariji sekretara škole – ističe direktor Bandović.

Kako se saznaje u O.Š. “Jovan Jovanović Zmaj”, narednog dana je otac učenice koja je napravila incident telefonom obavestio odeljenskog starešinu da je ćerku prebacio u jednu seosku školu.

Pisanje “Kurira” demantovala je i razredni starešina učenice Gordana Ristić koja je, kako je kazala, šokirana neprofesionalizmom novinara tog lista, pošto se u tekstu pojedine rečenice prenose kao njene zvanične izjave, a da pritom ona nije ni pričala sa novinarima na tu temu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: