Vranje: Opljačkan klub gradskog većnika

Lokalne vesti - Sreda 17.04.2013 - 08:47

Slot klub „Four Queens“ u centru Vranja opljačkan je u noći između utorka i srede, kada je maskirani razbojnik ušao u lokal i od radnice oteo novac i ključeve za poker aparate.

opljackani klub gradskog vecnika opljackani klub gradskog vecnika

 

Pljačka se dogodila oko 2.40h posle ponoći, a razbojnika je usnimila sigurnosna kamera u trenutku kada je pištolj uperio u radnicu kluba i tražio joj novac. 
 
Tom prilikom odneo je 17.000 dinara i ključeve od aparata. Lokal „Four Queens“ je u vlasništvu porodice Srđana Miloševića, člana Gradskog veća zaduženog za infrastrukturu i saobraćaj. On kaže da je počinioca razbojništva prepoznao na snimku sigurnosnih kamera po načinu hoda. 
 
– Reč je o čoveku koji radi na špediciji i koji svakodnevno dolazi u naš slot klub da igra poker. S obzirom da je bio sa kapuljačom i naočarima za sunce, prepoznao sam ga po hodu, jer je svakodnevno kod nas na aparatima. 
 
Na kraju se ispostavilo da su moje sumnje istinite, jer su kod dotičnog razbojnika policajci pronašli pištolj i ključeve od aparata – kaže Milošević. 
 
On dodaje da je najveća ironija to što je isti taj razbojnik u sredu došao u lokal da igra poker. Prema Miloševićevim rečima, jedina sreća bila je to što u lokalu postoje sefovi gde se novac skladišti, za koje razbojnik očigledno nije znao. 
 
– Radnica je odmah pozvala policiju i mene i bila je veoma uznemirena. U trenutku razbojništva bila je sama u lokalu i to je za nju bila otežavajuća okolnost. Saznao sam da je razbojnik prilikom pljačke imao metak u cevi pištolja – kaže Milošević. 
 
Kako smo saznali u PU Vranje, počinioc razbojništva je pronađen i priveden. Kod njega su nađeni ključevi od poker aparata koji su vraćeni vlasnicima, ali policajci nisu našli novac koji je oteo od radnice kluba. 
 
Prema rečima portparola vranjske policije Dragana Stamenkovića, više detalja o ovom slučaju biće naknadno saopšteno. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: