Vranje: Počela obuka kandidata za BIRAČKE ODBORE

Lokalne vesti - Četvrtak 06.02.2020 - 10:59

U zgradi Gradske uprave Grada Vranja počela je obuka kandidata za rad u biračkim odborima u stalnom sastavu, objavio je zvanični gradski sajt.

Na obuci ukupno 729 lica FOTO: vranje.org.rs Na obuci ukupno 729 lica FOTO: vranje.org.rs
Načelnik Gradske uprave i koordinator Radnog tela Republičke izborne komisije Dušan Aritonović, sa timom od još pet instruktora, održao je predavanje za prve dve grupe kandidata za rad u stalni sastav biračkih odbora
 
Obuka za 729 lica na području opštine, realizovaće se u 24 grupe i trajaće do kraja februara
 
Nakon sprovedene obuke, kandidati će polagati informativni test znanja
 
Prema rečima načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića, cilj obuke je da se kroz teoretsko i praktično obučavanje stekne nivo znanja i veština neophodnih za rad u biračkom odboru, a sve s ciljem unapređenja celokupnog izbornog procesa
 
Obuke sprovode instruktori koji su uspešno završili edukaciju Republičke izborne komisije, u skladu sa Odlukom o organizaciji i sprovođenju obuka i instruktora za rad u stalnom sastavu biračkih odbora.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: