Vranje ponovo peva u RITMU EVROPE i to na TURSKOM

Lokalne vesti - Četvrtak 13.12.2018 - 14:02

Grad Vranje učestvuje u novom ciklusu dečjeg takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“.

Sa ovogodišnjeg takmičenja FOTO: Printscreen Sa ovogodišnjeg takmičenja FOTO: Printscreen
Izbor mladih i talentovanih Vranjanaca koji će svoj grad predstavljati na obom atrktivnom takmičenju vrši se u četvrtak, 13. septembra od 15:20 sati, u sali OKCE.
 
Takmičiće se deca iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada, dok će najbolje birati stručni žiri tima „Srbija u ritmu Evrope“
 
Prema rečima koordinatora projekta za Vranje, Milana Zdravkovića, u ovom ciklusu je veći broj prijavljenih gradova i opština, tako da se očekuje još masovnije takmičenje nego prethodnih godina.
 
- Za audiciju se prijavilo tridesetak dece i stručni žiri iz redova organizatora ima zadatak da izabere najbolje koji će predstavljati naš grad u ovom projektu.
 
Oni će se početkom leta u finalu takmičiti sa svojim vršnjacima iz cele Srbije u Vrnjačkoj Banji, koja je, kao prošlogodišnji pobednik, dobila zadatak da bude domaćin manifestacije – kaže Zdravković.
 
Pripreme takmičara kreću početkom naredne godine, a partner Vranja u ovom projektu je ambasada Turske u Srbiji, što po propozicijama takmičenja znači da će Vranjanci pevati na turskom jeziku.
 
U prethodnom ciklusu, grad Vranje su predstavljale Emilija Mišić i Mila Nikolić koje su osvojile šesto mesto
 
Finalno takmičenje biće, kao i prošle godine, direktno prenošeno na Prvoj srpskoj televiziji.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: