Vranje u Pokretu za decu TRI PLUS: Počelo prijavljivanje za PONOSNU KARTICU

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.06.2019 - 14:08

Grad Vranje obaveštava porodice sa troje ili više dece da od danas mogu da podnesu zahtev za izdavanje ,,Ponosne kartice - Cena minus za 3+" kojom se mogu ostvariti finansijske olakšice prilikom plaćanja određene robe ili usluga kod više od 1.500 privrednih subjekata.

Podrška Vranja porodicama sa više dece. Foto: vranje.org.rs Podrška Vranja porodicama sa više dece. Foto: vranje.org.rs

Prema rečima gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića Vranje je pristupilo članstvu Pokreta za decu “Tri plus", i na taj način aktivnim merama podržava populacionu politiku države.

Zahtevi se mogu podneti do 28. juna, i to u Uslužnom centru Gradske uprave (šalteri broj 2 i 9) svakog radnog dana od 8 do 15 sati.

Porodice koje do navedenog datuma nisu popunile obrasce, kao i one koje u toku godine ispune uslove za izdavanje kartice, mogu tokom cele godine da podnesu zahtev, a kartice će biti sukcesivno izrađivane i dostavljane korisnicima.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mile
10.06.2019. , 15:29
Sad će svi političari i opštinari da poseduju + kartice. Može im se, zašto da plaćaju skuplje od obične sirotinje?
Emoj Mile
12.06.2019. , 12:17
Super, sad ce sve albanke sa Kosova koje su dolazile da se porode u Vranju da dodju za kartice. Vranjanci koji jedva sastavljaju kraj sa krajem u jednoj od najbednijih opstina jedva se odlucuju i na drugo, a kamo li na trece dete. I sve je to u skladu sa zakonom, nemam ja tu nista protiv, pa vi vidite...

12.06.2019. , 23:29
Najzad nesto za nas majki sa cetvoro dece i vise.Nadam se samo da se radi o bas dobrim pogodnostima.