Vranje: Učenica napala profesora

Lokalne vesti - Nedelja 14.04.2013 - 11:16

Učenica sedmog razreda O.Š. „J.J. Zmaj“ S. M. (14) oštrim predmetom, najverovatnije šestarom, povredila je ssvog profesora istorije J. I. zbog toga što joj je rekao da mora da nauči gradivo ako želi prelaznu ocenu.

Stop nasilju u školama Stop nasilju u školama

Kako prenosi „Kurir“, čitava stvar dogodila se tokom velikog odmora.

Prema pisanju „Kurira“, tokom časa istorije profesor je upozorio S. M. da će joj ostati jedinica ako ne bude zagrejala stolicu.

To je nju toliko iznerviralo da je uputila seriju uvreda i psovki na profesorov račun. Dalju svađu sprečilo je zvono za kraj časa.

Nastavnik istorije je izašao iz učionice, a S. M. mu je prišla u hodniku i nekim oštrim predmetom , najverovatnije šestarom, isekla ga po grudima i stomaku! Neke učenice koje su bile u blizini počele su da vrište kad su videle krv na profesoru.

Beba Kanački, portparolka bolnice u Vranju, rekla je da je ova zdravstvena ustanova u četvrtak posle podne dobila poziv iz škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

- Telefonom nam je javljeno da je jedan učenik zadobio posekotine, ali je posle minut javljeno da nema potrebe da dolazi lekarska ekipa pošto će povređeni privatnim kolima biti prevezen do lekara - rekla je Beba Kanački.

Sama žrtva, prrofesor J.I. nije želeo da komentariše incident.

Razredni starešina učenice S.M takođe ništa nije želela da komentariše, ali je odmah je posle događaja sazvala roditeljski sastanak.
 

OK RADIO, Kurir

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: