Vranje: Upravnik Bolnice podneo OSTAVKU

Lokalne vesti - Utorak 24.03.2020 - 14:47

Upravnik Opšte bolnice u Vranju, dr Saša Đođrđević, podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje OK Radio.

Dr Saša Đorđević: Razlozi traju već neko vreme FOTO: D. Ristić/OK Radio Dr Saša Đorđević: Razlozi traju već neko vreme FOTO: D. Ristić/OK Radio
Dr Saša Đorđević je ovu informaciju potvrdio OK Radiju, navodeći da ne želi da opširnije obrazlaže javnosti svoju odluku, a da je svoje razloge naveo u tekstu ostavke koju je podneo direktorki Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljani Antić.
 
On dodaje da razlozi nisu uzrokovani aktuelnom situacijom i da traju već neko vreme, te da nastavlja da obavlja svoj posao na Odeljenju hirurgije.
 
Kako OK Radio nezvanično saznaje u krugovima bliskim menadžmentu ZC Vranje, ovim činom nije ugroženo funkcionisanje ova ustanove u uslovima vanrednog stanja.
 
S obzirom na prioritete u ovim okolnostima, ZC Vranje će i pored ostavke dr Đorđevića raditi svj posao, a pacijenti ni u kom slučaju neće biti ugroženi, kaže naš izvor.
 
U ovom trenutku, nema kandidata koji bi, eventualno, zamenio dr Đorđevića na mestu upravnika Opšte bolnice.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

24.03.2020. , 18:06
Sramota,Sad li bas potrevi ostavku.Kukavicluk.Direktorica Ljiljana ce imenovaTI NOVOG UPRAVNIKA.oNA JE DIVNA ZENA,DOBAR RUKOVODILAC.MOZETE SAMO DA JE MRZITE.
Ssb
25.03.2020. , 11:28
Evo opet da saznate: popovic na celu bolnice. Eto izvora