Vranjska NEBESKA UDICA: Mladići uzeli stvar u svoje ruke (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 05.07.2020 - 12:43

Grupa mladih Vranjanaca već nekoliko dana sopstvenim snagama sređuju sportski teren kod Gimnazije.

Ne čekaju da neko drugi uradi sutra ono što mogu sami danas FOTO: OK Radio Ne čekaju da neko drugi uradi sutra ono što mogu sami danas FOTO: OK Radio
Na sportskom terenu iza Gimnazije postavljene su nove table sa koševima, ali teren bio u lošem stanju, te je dvadesetak mladića iz okolnih ulica je rešilo da uzme stvar u svoje ruke i sami srede ono što mogu.
 
- Najpre smo uradili sve smo mogli da sam teren dovedemo u koliko-toliko pristojno stanje, očistili ga i proširili, obeležili smo linije i kupili i postavili mrežice za koševe.
 
Postavili smo i klupe oko terena, a plan je da se sve kompletira postavljanjem reflektora, korpi za smeće i ograde – priča jedan od učesnika akcije, Dimitrije Antić.
 
Kako je u svakom poslu najvažnija inicijativa, energija ovih mladih ljudi postala je „zarazna“, pa im se vremenom priključuju i drugi entuzijasti koji su prepoznali dobru i iskrenu nameru.
 
- Pomoć su nam ponudili i žitelji okolnih kuća, čovek koji se bavi održavanjem u Gimnaziji, a pomoć smo dobili i od nekoliko privatnih trgovina i radnji.
 
Oko krupnijih zahvata potrebna nam je pomoć i saglasnost nadležnih u lokalnoj samoupravi, tako da smo se obratili Javnom preduzeću Urbanizam i izgradnja grada Vranja, gde su obećali da će uraditi sve što se može – priča Dimitrije.
 
Kako navodi naš sagovornik, treba pomenuti da su čitavu priču inicirali Blaža Bogdanov i Aleksandar Trajković.

Foto Galerija

Sami sređuju teren kod Gimnazije

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

05.07.2020. , 15:46
Svaka čast momci. Tu smo nekad kao mlađi satima čekali da odigramo jedan basket. Pustite decu ako dolaze da igraju, nemojte da ih sklanjate, oni danas brzo odustaju i vraćaju se svojim telefonima. Još jednom svaka čast za inicijativu.
Miodrag Naumović
05.07.2020. , 15:49
Svaka čast momci. Tu smo nekad kao mlađi satima čekali da odigramo jedan basket. Pustite decu ako dolaze da igraju, nemojte da ih sklanjate, oni danas brzo odustaju i vraćaju se svojim telefonima. Još jednom svaka čast za inicijativu.