Vranjske Delije se baš istakle

Lokalne vesti - Četvrtak 05.02.2015 - 10:29

U akciji “Crveno – bela krv“ koju su u sredu na Učiteljskom fakultetu u Vranju organizovali navijači Crvene zvezde iz Vranja prikupljeno je 111 jedinica krvi.

Delije u Vranju prikupile 111 jedinica krvi Delije u Vranju prikupile 111 jedinica krvi

"Delije", koji već drugi put daju krv u Vranju  na ovaj način kažu da su zadovoljni odazivom .

U sredu su i u Beogradu navijači Crvene zvezde   organizovali akciju pod istim nazivom, a u njoj je prikupljeno 504 jedinica krvi.

Jedan od “delija” Nikola Nisov kaže da  među davaocima nisu samo navijači Crvene zvezde.

- Dosta redovnih davalaca se odazvalo današnjoj akciji, tu su momci i devojke koji samo čekaju neki podstrek i da ih neko animira.

Mislim da je potrebno da se i dalje promovišu ovakve akcije da se podigne svest kod ljudi,ipak je ovo nešto humano, “nama koji minut, nekome ceo život”- kaže Nisov.

Akcija je trajala od 9 do 18 časova, a više davalaca je kaže Nisov bilo u popodnevnim časovima.

On podseća da su navijači Crvene zvezde osnovali fondaciju za pomoć ljudima na Kosovu i Metohiji i tamošnjim svetinjama, ali fondacija pomaže i pojedincima kojima je potrebna kako novčana tako i bilo koja druga pomoć.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: