Vranju 500.000 dinara za organizovanje manifestacije ,,Miholjski susreti sela“

Lokalne vesti - Sreda 22.05.2024 - 12:23

U zgradi Palate ,,Srbija“ u Beogradu, danas je u ime Grada Vranja, Nenad Tasić, rukovodilac Odeljenja za budžet i finansije, potpisao Ugovor sa Ministarstvom za brigu o selu za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije ,,Miholjski susreti sela“ za 2024. godinu.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
Za organizovanje ovog događaja Vranju je dodeljeno 500.000 dinara.
 
,,Miholjski susreti sela“ organizuju se uz podršku Ministarstva za brigu u selu, a na teritoriji Grada Vranja, ove godine biće održani po četvrti put.
 
Ministar Milan Krkobabić potpisao je danas ugovore sa predstavnicima 113 jedinica lokalnih samouprava, a za ove namene u 2024. godini lokalnim samoupravama je opredeljeno ukupno 55  miliona dinara.
 
Ove godine u realizaciji događaja učestvovaće 250 hiljada učesnika i posetilaca iz 1.800 sela, a manifestacija će biti održana  u periodu od 1. juna do 1. novembra 2024. godine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: