Vranju FINANSIJSKA PODRŠKA za E-UPRAVU: Od ministarstva ČETIRI MILIONA

Lokalne vesti - Sreda 25.03.2020 - 11:24

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave po objavljenom Javnom pozivu za podnošenje zahteva jedinica lokalne samouprave za raspodelu dela sredstava iz Budžetskog fonda za program lokalne samouprave donelo je Odluku o raspodeli sredstava iz Budžetskog fonda, na osnovu koje je Grad Vranje dobio sredstva u iznosu od 4.140.000,00 dinara.

Bespovratna sredstva za Vranje FOTO: vranje.org.rs Bespovratna sredstva za Vranje FOTO: vranje.org.rs
Sredstva su namenjena za pružanje finansijske, tehničke i druge pomoći u cilju bržeg i kvalitetnijeg uvođenja e-uprave i savremenih informacionih tehnologija radi unapređenja i modernizacije rada organa jedinice lokalne samouprave, kao i tehničkih uslova za elektronsko povezivanje sa državnim i drugim organima i organizacijama. 
 
Nakon donošenja odluke o raspodeli sredstava, Ministarstvo će zaključiti ugovor o korišćenju bespovratnih sredstava sa jedinicima lokalne samouprave.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: