Vranju OSAM MILIONA DINARA za upravljanje otpadom

Lokalne vesti - Petak 24.07.2020 - 13:36

Grad Vranje dobio je sredstva u iznosu od osam miliona dinara na javnom konkursu za upravljanje otpadom.

Na konkursu Na konkursu "prošlo" pet gradova i dve opštine FOTO: Free Images
Pet gradova i dve opštine dobiće ukupno 99,6 miliona dinara iz Zelenog fonda Republike Srbije za sufinansiranje realizacije projekata izgradnje sistema upravljanja otpadom, navodi se u konačnoj rang listi koju je objavilo Ministarstvo zaštite životne sredine posle sprovedeno javnog konkursa.
 
Gradovi Pirot i Požarevac biće sufinansirani sa po 24 miliona dinara za izgradnju linije za separaciju otpada, odnosno izradu projektno tehničke dokumentacije za izgradnju regionalne deponije.
 
Opštine Nova Varoš i Raška biće sufinansirane sa po 20 miliona dinara za početnu fazu izgradnje transfer stanice, odnosno izradu projektno tehničke dokumentacije za uspostavljenje regionalnog sistema upravljanja otpadom.
 
U Vranju će sa osam miliona dinara biti sufinansirana izrada projektno tehničke dokumentacije za sanaciju i remedijaciju nesanitarne deponije, a za finansijsku podršku izborili su se i gradovi Sremska Mitrovica i Sombor.
OK Radio, Tanjug

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: