Vreme je za ŽENE: Budi zdrava - vežbaj sa nama

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.02.2020 - 12:53

Sportski savez Srbije sa svojim članicama Sportskim savezima gradova i opština, pokreće akciju promovisanja zdravih stilova života, sa akcentom na učešće ženske populacije u vežbanju i rekreaciji.

Promoterka ove akcije biće strelac Ivana Maksimović Promoterka ove akcije biće strelac Ivana Maksimović
 Kako je planirano akcija bi trebalo da počne 9. marta i da se sprovodi minimum jednom nedeljno u 14 gradova koji su se prijavili Sportskom savezu. 
 
Iz Vranja su četiri trenera završila kurs za operativne trenere za bodi bilding, fitnes i aerobik, i oni će rukovoditi treninzima u Vranju. 
 
Kako je najavljeno iz Sportskog saveza grada Vranja akcija "Budi zdrava - vežbaj sa nama" u našem gradu bi trebalo da počne 15. marta u 11 časova u Sportskoj hali u Vranju.
 
Prijavljivanje zainteresovanih Vranjanki je u prostorijama Sportskog saveza Grada Vranja, u ulici Partizanskoj, ili na telefon 017/ 410 – 437. 
 
Inače, na predlog Sportskog saveza Srbije promoterka ove akcije biće strelac Ivana Maksimović, potpredsednica UO Sportskog saveza Srbije, saopšteno je iz vranjskog Sportskog saveza.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: