Vučić i Brnabić najavljuju HAPŠENJA U VRANJU

Lokalne vesti - Petak 05.02.2021 - 12:34

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić najavili su predstojeća hapšenja kriminalmnih struktura u Vranju.

Jučerašnja hapšenja Jučerašnja hapšenja "tek početak" FOTO: D. Ristić/OK Radio
- Namerno sam ovo pomenuo samo da bi znali da ne postoji način da se sakriju i pobegnu
 
Lepo je da mislite kako možete sve, ali je država pokazala da to tako ne može - naveo je Vučić i naglasio da su čitav slučaj pratile brojne teškoće, ali da je država - pobedila - kazao je Vučić ne preciziravši ništa detaljnije.
 
Ukazao je i da se istražni organi susreću sa problemom nedostatka dokaza iako znaju šta se dešava.
 
Vučić je pohvalio dejstvo i odličnu saradnju Tužilaštva, BIA i Policije na akciji razbijanja organizovane kriminalne grupe u Beogradu.
 
Nakon njega, Vranje je apostrofirala i premijerka Ana Brnabić, koja je ocenila da je hapšenje kriminalne grupe oko Veljka Belivuka „najveći udar“ organizovanom kriiminalu u Srbiji još od 2003. godine i operacije Sablja.
 
Ona je kazala da je to jučerašnje hapšenje „tek početak“ i da ima još gradova, poput Subotice, Vranja ili Valjeva, gde je potrebno obračunati se s organizovanim kriminalom.
 
- Najavili smo da će uz borbu protiv epidemije korona virusa, borba protiv mafije biti jedan od prioriteta ove vlade u prvih 100 dana. 
 
Tu smo i najviše postigli jer ovo je najveći udar organizovanom kriminalu od operacije ‘Sablja’ koja je podstaknuta ubistvom premijera (Zorana Djindjića) -, kazala je premijerka za RTS.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: