Vučić o jugu Srbije: Dovešćemo investitore u Bujanovačku banju

Lokalne vesti - Sreda 23.06.2021 - 09:56

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na obraćanju poslanicima u Skupštini Srbije, govorio o ulaganjima na jugu Srbije, i rekao da će se država boriti da dovede investitora u Bujanovačku banju.

"Borićemo se za dolazak investitora" FOTO: D. Ristić/OK Radio
On je naveo i da je ključno pitanje posle rešavanja problema Vranjske banje - Bujanovačka banja, koja je veoma važna, dodajući da su za Sijarinsku banju češki investitori pokazali interesovanje.
 
- Borićemo se za dolazak investitora u Bujanovačku banju, kao i za Gumaplastiku
 
Spremni smo, da ne bude da radimo samo za istočni, gde većinski žive Srbi, da radimo u zapadnom delu opštine Bujanovac, bez obzira što su Srbi izbačeni iz lokalne vlasti i da im se uskraćuju prava
 
Mi ćemo pokušati da podignemo vaše poverenje u nas našim odgovornim ponašanjem, a da ćete vi promeniti pristup prema Srbima i predstavnicima vlasti - rekao je Vučić.
 
Dodao je i da se nada da će se pronaći neki makedonski investitor koji bi mogao da uloži u Vranje i Kumanovo, te da veruje da bi u budućnosti to mogle da budu dobre vesti.
 
Vučić je time odgovorio na izlaganje poslanice "Ujedinjene doline - SDA Sandžaka" Nadije Bećiri iz Bujanovca, koja je govorila o nestalima, problemu priznavanja diploma sa tzv. Kosova i potrebi za dodatnim ulaganjima u Medveđi, Preševu i Bujanovcu.
OK Radio, Tanjug

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: