VUČIĆ: Otvoriću AUTOPUT do leta

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.02.2019 - 11:20

Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prilikom posete Vladičinom Hanu, da će se uskoro ponovo videti sa građanima i rukovodstvom ove opštine, kada bude dolazio da otvara autoput Koridora 10.

Vučić sa predsednikom opštine Vladičin Han. Foto: S.Tasić/OK Radio Vučić sa predsednikom opštine Vladičin Han. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Videćemo se za dva do tri meseca, krajem maja, pa neka bude i do Vidovdana, doći ću da otvorim autopu - poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je u okviru kampanje „Budućnost Srbije“  u petak posetioVladičin Han gde je, između ostalog, obišao renovirani vrtić „Pčelica“, najavivši ponovno viđenje sa domaćinima, tačnije rukovodstvom opštine i građanima.




 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mix
11.02.2019. , 16:27
Sve pohvale za PREDSEDNIKA Vucica kao PREDSEDNIKA Opstine Vladicin Han Gorana Mladenovica koji se trudi u velikoj meri da obebedi posao ljudima a ne otpusta ih, sto je uspeh. Sva cast I sve najbolje. Samo napred