Vučić posetio RENOVIRANI VRTIĆ u Hanu (VIDEO)

Lokalne vesti - Petak 08.02.2019 - 10:13

Nakon mitinga u Vranju, kampanju „Budućnost Srbije“ predsednik Aleksandar Vučić nastavio je posetom Vladičinom Hanu gde je u petak ujutro obišao renovirani deo Predškolske ustanove „Pčelica“.

Doček uz hleb i so FOTO: S. Tasić/OK Radio Doček uz hleb i so FOTO: S. Tasić/OK Radio
Vrtić „Pčelica“ je renoviran u okviru projekta "Širenje mreže ustanova za predškolsko vaspitanje" koji na teritoriji opštine Vladičin Han finansira Vlada Republike Srbije  - Kabinet ministra za demografiju i populacionu opolitiku i opština Vladičin Han.
 
Vrednost projekta je 16,29 miliona dinara, od čega je Vlada Srbije izdvojila oko 13 miliona dinara.
 
Deca hanske predškolske ustanove su sa svojim vaspitačima, za posetu predsednika Srbije, pripremila kratak program i uručila mu poklon, kolaž svojih radova.
 
Predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo urađenim poslom i istakao u svom obraćanju da Vladičin Han danas izgleda mnogo bolje i drugačije nego pre samo nekoliko godina.
 
On je rekao da treba srediti i dvorište vrtića i ukazao da treba završiti novi vrtić u naselju „Kolonije“ čija je izgradnja pri kraju.
 
Direktorka Predškolske ustanove Emilija Vlahova ukazala je da postoji potreba za zapošljavanjem još vaspitača i pomoćnog osoblja.
 
Predsednik Vučić je poručio svom timu da treba ubrzati procedure izdavanja saglasnosti za nova zapošljavanja.
 
U vrtiću ima trenutno 123 dece, a očekuje se da ih ima ukupno oko 150.
 
Zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, u poseti su bili i Nikola Selaković, Dušan Bajatović, Marko Blagojević, Zoran Drobnjak i drugi.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
antiroma
08.02.2019. , 09:34
PRODACVAC MAGLE! PATOLOŠKI LAŽOV BEZ DANA RADNOG STAŽA! KRAJ SNS KARTELA JE NA VIDIKU...OVO MU JE OPROŠTAJNA TURNEJA!
antiroma
08.02.2019. , 09:35
PRODACVAC MAGLE! PATOLOŠKI LAŽOV BEZ DANA RADNOG STAŽA! KRAJ SNS KARTELA JE NA VIDIKU...OVO MU JE OPROŠTAJNA TURNEJA!