Vučić raspustio odbor SNS u Vranju

Lokalne vesti - Sreda 27.11.2013 - 11:21

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, raspustio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, u skladu sa Statutom stranke.

naprednjaci naprednjaci

Predsednik Srpske napredne stranke, u obrazloženju svoje odluke, napisao je da Srpska napredna stranka želi da menja na bolje stvari u Srbiji, te da je namera čelnika da SNS predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, a ne oni koji će zarad svojih fotelja da pribegavaju nasilju, bilo svojih tobožnjih političkih neistomišljenika, ili svojih stranačkih kolega.



- Srpska napredna stranka izabraće nove ljude, i novi Odbor u Vranju, koji će je predstavljati na najbolji način, ali i ljude koji će raditi za Vranje, a ne isključivo za sebe i sopstvene interese.


Oni koji su svojim ponašanjem pokušali da osramote Srpsku naprednu stranku mogu svoju političku budućnost da traže na drugom mestu, ali Srpska napredna stranka nije, i nikada neće biti, stecište samoživih i nasilnički orjentisanih ljudi - istakao je predsednik stranke, Aleksandar Vučić.



Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: