Vučić se oglasio uoči otvaranja Koridora 10

Lokalne vesti - Četvrtak 16.05.2019 - 09:23

Vranje - Predsednik Aleksandar Vučić je u sredu, uoči otvaranja celog južnog kraka Koridora 10 u Srbiji, najavljenog za predstojeći vikend, na svom instagram nalogu “ objavio kratak video snimak kojim je podsetio kako su tekli radovi na toj deonici auto-puta.

Otvaranje autoputa u subotu. Foto: S.Tasić/OK Radio Otvaranje autoputa u subotu. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Ovo menja sliku Srbije. Da se ljudi ponose, da vide koliko je Srbija napredovala, koliko može da ide brže, drugačije i uspešnije - naveo je predsednik Vučić.

U snimku su prikazane različite faze u izgradnji više deonica Koridora 10, kako je to izgledalo pre, a kako sada izgleda kada je sve spremno za otvaranje auto-puta.

Prikazano je kako su radnici savladali kosinu u Grdeličkoj klisuri, kao i most Vrla u Vladičinom Hanu, jedan od najvećih graditeljskih poduhvata na Koridoru 10.

Predsednik Vučić je ranije najavio da će u subotu biti otvarena poslednja deonica autoputa na južnom kraku Koridoru 10, kroz Grdeličku klisuru.

 

OK Radio, Telegraf

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: