Vuletić odgovara Recku: Poraz uprkos otporu LEŽEĆIH IGRAČA

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.07.2018 - 12:12

Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan saopštenjem je reagovao na izjavu Dragana Antića nakon utakmice Super lige Srbije između tog kluba i Dinama iz Vranja, koju su crno-beli dobili sa 1:0.

FK Partizan se oglasio saopštenjem FOTO: FK Partizan FK Partizan se oglasio saopštenjem FOTO: FK Partizan
Dragan Antić Recko je ishod meča ocenio kao „bruku i sramotu“, aludirajući na odsviran ofsajd prilikom jedne izgledne šanse u kojoj se našao napadač žutih Suraka koji je, potom, oboren u šesnaestercu.
 
- Nisam zadovoljan zbog toga što Partizan mora da igra sa 14 igrača protiv jednog malog Dinama. Ovo je bruka i sramota - izjavio je Antić.
 
Vladimir Vuletić je Antićevu reakciju nazvao "grotesknom i nepojamnom izjavom, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu". 
 
- Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici.
 
Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS - navodi se u saopštenju.
 
Vuletić u svom pisanju aludira i na optužbe koje su Antića apostrofirale kao aktera afere klađenja i lažiranja u nemačkim nižim ligama i pozvao Disciplinsku komisiju FSS da reaguje.
 
- Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti.
 
Tako će se ponajbolje dokazati da "u Vranje nema laganje" - stoji u saopštenju koje je potpisao Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: