ZA BOLJI SVET: Saopštena imena dobitnika nagrada za najbolje EKO REPORTAŽE

Lokalne vesti - Petak 13.05.2022 - 13:51

Pobednik prvog konkursa za eko reportažu pod nazivom „Za bolji svet“ koji je organizovala Kompanija Knauf Insulation, po oceni žirija je novinar Bratislav Čukić.

FOTO: Promo FOTO: Promo
Čukić je nagradu osvojio za priču o sakupljaču sekundarnih sirovina iz Preševa, objavljenu na portalu VOM, navodi se u saopštenju žirija.
 
Pobedniku konkursa pripala je nagrada od tri stotine evra
 
Drugu nagradu u visini od dve stotine evra dobio je dopisnik TV Prva sa juga Srbije iz Leskovca Bratislav Ilić koji se u svojoj priči pozabavio problemima divljih deponija u okolini Leskovca kojim se dodatno zagađuje Južna Morava. 
 
Žiri je dodelio i dve treće nagrade, novinaru Danilu Kociću iz Leskovca za ekološku priču iz opštine Dimitrovgrad, kao i novinarki iz Vranja Gordani Nastić za reportažu o ekološkim aktivistima iz Vranja.
 
Iz kompanije "Knauf Insulation" najavljuju da će i sledeće godine organizovati konkurs kao i nastaviti aktivnosti vezane za podizanje svesti o važnosti očuvanja zdrave životne sredine.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: